Over ons

Welkom bij BFT Landgraaf:

Door onze jarenlange ervaring (>25 jaar) kunt u rekenen op echt vakmanschap op het gebied van loodgieterswerk, verwarming en sanitair. En dat in de breedste zin van het woord. U bent bij ons aan het juiste adres voor een verstopte afvoer, een lekkende kraan, het repareren van uw cv-ketel tot en met de installatie van complete badkamer of de aanleg van een nieuwe cv-installatie. 

Service en snelheid van handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom; door het inschakelen van Bert Fransen Techniek voor genoemde werkzaamheden, maakt u de juiste keuze.

 

Werkgebied & werkervaring:

Ons werkgebied voor BFT Landgraaf ligt tussen Landgraaf, Maastricht, Roermond, kortom Zuid-Limburg. Zoals u al leest, werken wij in geheel Limburg. Daardoor kunnen wij vanuit onze vestiging in Landgraaf al onze klanten binnen zeer snelle tijden bedienen en hebben wij óók een 24-uurs storingsdienst.

Daarnaast genieten wij onderhand al meer dan 25 jaar aan werkervaring… en dat merkt u in onze dienstverlening, service en kwaliteit van onze gekozen producten!

 

Groen, groener, het groenst; alternatieve energievormen:

Bij Bert Fransen Techniek zijn we altijd op zoek naar alle mogelijke vormen van alternatieve energie. Dit om tegemoet te komen aan de vraag van een lagere EPC (Energieprestatiecoëfficiënt). Bij de energievormen kan gedacht worden aan zonne-energie, warmtepompboilers, luchtwarmte-pompen ect. Deze systemen brengen vaak een lagere EPC met zich mee.

Resteren u vragen, wilt u vrijblijvend contact? Bel ons op: 045-5690822 of mail ons via het contactformulier

STEK Erkend bedrijf